Magyar English

SAIMOS

Videó elemzéssel a kamerák többet látnak!
 
A SAIMOS® Video Analytics egy rugalmas és skálázható, mélytanuláson (deep learning) alapuló megoldás a különböző iparágak professzionális felhasználói számára. A SAIMOS Videókép-elemző algoritmusai mesterséges intelligencián alapulnak és elsősorban professzionális környezetben használatosak.
A legkülönbözőbb iparágak és felhasználási területek támaszkodnak a videóanalitikánkra, különösen, a kültéri-védelem, a személyszámlálás és hőtérképezési (heatmap) funkcióink alkalmazásával.

Minden SAIMOS® Video Analytics modult a legmagasabb stabilitás, pontosság és minőség, egyszerű konfiguráció, VMS integráció (Milestone, SeeTec és mások), valamint kiváló támogatás jellemez.
A SAIMOS videóelemző szoftvereinek minőségét és technológiai vezető szerepét nemzetközi összehasonlításban neves külső cégek által végzett értékelések is megerősítik.
Videóelemzésünk a következő modulokat és funkciókat tartalmazza: Továbbá, a szoftver testreszabását, adaptációkat és bővítéseket is biztosítunk az ügyfelek igényei szerint, hogy támogassuk speciális projektjeik igényeit.