Magyar English

Lenel∙S2

Amikor a Lenelt 1991-ben megalapították, a versengő biztonsági rendszerek rendkívül szabadalmaztatottak és zártak voltak. A Lenel alapítói és mérnökei mégis belátták a nyílt architektúra és a külső gyártók biztonsági komponenseivel való egyszerűsített integráció értékét.

1995-ben a Lenel elindította az OnGuard®-ot, az első nyílt architektúrájú biztonsági platformot, hogy segítse az ügyfeleket a végső integrációs rugalmasság elérésében a rendszerük minden területén, a beléptetés-ellenőrzéstől és a videokezeléstől kezdve az operációs rendszerekig és az adatbázisokig. Ma a Lenel megoldásokat kínál világszerte nagyvállalatoknak, köztük a Fortune 100 cégeknek, pénzintézeteknek, egyetemeknek és kormányzati létesítményeknek.

Az OnGuard segítségével tovább fejlesztjük képességeinket, hogy támogassuk ügyfeleink jelenlegi és - még kritikusabban - jövőbeli biztonsági követelményeit. A nyílt architektúra, amely lehetővé teszi az OnGuard számára, hogy zökkenőmentesen integrálódjon a fejlett, harmadik féltől származó technológiákkal, költséghatékony rendszer-migrációt és a régi beruházások védelmét is lehetővé teszi.

Az iparág vezető oktatásával, technikai támogatásával, szakmai szolgáltatásaival és egyedi megoldásaival a Lenel továbbra is elkötelezett amellett, hogy minden ügyfél számára kiváló élményt teremtsen.
 
A LenelS2 a Carrier Global Corporation (NYSE: CARR) része.